9 april 2013

Pysselrummet tar sig

Där är en hel del kvar att fixa men det är på gång iallafall, visar fler bilder sedan, under bordet skymtar den vita hurtsen Helmer som jag köpte på Ikea, den kostade bara 299kr och rymmer en massa småsaker.
 
På det lilla bordet har jag en back full med alla mina designark, och under står symaskinen, på hyllorna ovanför är allt väldigt organiserat, tomma canvasdukar på ett ställe, en back garn, två backar servetter osv. Skulle behöva en massa hyllor till men vill att det ska kännas öppet och luftigt också vill jag inte dölja min tapet =)

Rummet är ganska stort så i andra halvan får väl min sambo få en liten kontorshörna han också, men där väntar vi på ett antikt skrivbord som ska komma på torsdag. Mittemellan ska en gammal sidoskänk stå, men den ska jag slipa och måla vit först.

Det blev ett lite större projekt än vi hade tänkt från början, vi skulle bara byta plats på sovrum och kontor, färdigt, trodde vi, sedan kom vi på att vi lika bra kunde tapetsera och måla, byta foder och lister osv osv. Så jag fick offra att byta lister i nya pysselrummet så vi blev färdiga någon gång, jag får leva med fula gulfurulister ett tag till iallafall =)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det blir! Jag har kommit på att vi ochså kan ha lite pysselrum i källaren, men det blir inte så här proffsigt! /Åsa

Milla sa...

Så fint det har blivit!:)