1 juli 2012

Underbar Fudge

I torsdags när jag var på kurs så hade Maria gjort den godaste Fudgen jag någonsin ätit, den var så len och god, och jag älskar choklad och saltlakrits i kombination. Har fått receptet på mailen alldeles precis, här kommer det.




100 g mörk choklad med hallon 
100 g mjölkchoklad
50 vanlig mörk choklad
2 dl kondenserad mjölk
4 dl mini marsmallows
0,75dl Turkisk peppar
1msk Smör

Smält chokladen och mjölken tillsammans över ett vattenbad.
Smält ihop smör och marchmallows i en annan kastrull.
Krossa den Turkiska pepparen.
Rör samman alla ingredienserna.
Bred ut i en form som du klätt med plastfilm.
Ställ kallt. Gärna i frysen en stund.
Skär upp i bitar och pudra dem med florsocker.

Ska vara himla goda till mörk öl :-)

Förmodligen inte den nyttigaste Fudgen men dom är ganska mäktiga så 2-3st rutor räcker länge, vill man inte ha knaster i dem så ska man nog se till att den Turkiska pepparen är ganska finmald, det var den i dom jag smakade på, dom var nästan som kallt smör i konsistensen, fina grejor....=)



Inga kommentarer: