13 juli 2012

Pysselpaket

Igårkväll hämtade jag ut mitt pysselpaket på posten, här kommer lite bilder på detta.

Lite nya färger, målar hellre med halvmatta hobbyfärger på canvas än vanliga akrylfärger. Också en liten flaska med turkost bläck som är vattenfast och fungerar på metall glas osv, har redan ett par kulörer och guld och silver.

Stämplar och stansar är ju något som jag lägger en hel del pengar på är jag rädd för, men dom kan man ju använda om och om igen. En rulle med textiltejp som är turkos med rosa rosor på, hur skulle jag kunna motstå det liksom.

Lite blandade papper och ett block med blandade, var sådär nöjd med både papper och block, det är litesvårt att handla sådant på nätet, oftast små bilder och inte alltid så färgkorrekta heller.

Också lite stämplar, en med lite indiskt paisleystuk, en med blandade en vintageflicka.

Varenda gång jag är på IKEA så köper jag ett gäng småbackar, genomskinliga som är helt perfekta för pyssel, men ändå så räcker dom aldrig, det är märkligt. Jag handlar alltså pyssel i snabbare takt än jag hinner köpa backar. Just nu har jag ockuperat köksbordet med mitt pyssel, det tycker väl sambon är sådär, men nu kan jag ganska snabbt lyfta bort allt när jag inte håller på, man ser faktiskt bordsytan igen =)


1 kommentar:

Anonym sa...

Blir lite sugen på att pyssla när jag ser alla dina saker!! Kram Åsa