24 april 2014

Nya armband i sommar

Jag är en periodare vad gäller pyssel, håller på intensivt ett tag med smycken, målning eller kollage eller vad det nu är, för att helt plötsligt totalt tröttna och brinna för något helt annat. Kan ibland tycka att jag borde vara mer konsekvent då jag köper hem dyrt material som sedan inte används, men varför inte göra det man tycker är kul för stunden, det mesta återkommer jag ju till så småningom.
 
I alla fall så börjar jag bli lite sugen på att  göra lite smycken nu inför sommaren, så här kommer lite fin inspiration som jag hittat på nätet =)

 
Tycker domtunnaskira var fina men så gillar jag ju också att ha flera på samtidigt och det funkar ju bra om dom är tunna.
 
 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blev man allt sugen på att göra armband! Skulle vilja göra ett med knappar, men var hittar man färgglada knappar i lite olika storlekar? Kram Åsa

Carolin sa...

Panduro har en del knappar, och loppisar såklart, tror dom är ganska dyra i en sybehörsaffär. Jag har mest köpt på mig vita så jag har inga roliga precis, man kan också göra egna i Fimolera =)