Vanligt färdigskivat lite grövre bröd, smör på och i det mellanlagret bredde jag på en burk färdig Coleslaw.
På det andra lagret en burk färdig Mimosasallad.

På de översta skivorna bredde jag på vanlig Champinjon mjukost på tub.
Sedan är det bara att garnera med tex, ostrullar, Brie, smaksatta små ostkuber, sallad, gurka, ägg, paprika, färska champinjoner, vindruvor, mango, melon, jag hade även på Caviart som är en vegetarisk kaviaraktig grej som är gjord på havstång.
Den blev helt OK kan jag tala om och halva finns kvar och väntar på mig i kylen, det är bäst dagen efter då det har gottat till sig.
Nästa inlägg blir nog av pyssligare karaktär, ska sätta igång och pyssla alldeles precis nu.....
2 kommentarer:
Hejsan!
Har ju inte varit hos dig och kikat innan... men nu är jag här! Jättefina bilder du tar.
Och tyvärr hade du inte gissat rätt på min lilla utlottning... men det var ganska svåra växter!!! Men det kommer säkert en ny utlottning lite senare i höst!
Ha en bra vecka.
Sommarhälsningar
Liv
Den såg inte helt fel ut den där man-tager-vad-man-haver-smårgåstårtan:P
Skicka en kommentar